Referenscase

En handfull klienter som anlitat oss för diverse uppdrag att stärka varumärkesmedvetenhet!

Logo Truckreparatören
Lotta FixeliusTruckreparatören AB

Supernöjda med JF Consulting och deras arbete. Vi ställer mycket höga krav och ville synas HÖGT på Google i Sverige, dessutom med konverteringskrav. Vi ligger etta på flertalet sökord på Google i hela Sverige, men även i Europa. Vi har en konverteringsratio på 46%Christoffer har ett grymt driv och engagemang samt är noga med detaljer. Han använder de senaste verktygen för Digital Marknadsföring och brinner för det han gör. Jag kan varmt rekommendera att jobba med JF!

Göran Haby - Smycketorgets Tandvård

I över 12 år har jag låtit Christoffer förvalta mina digitala tjänster och den övergripande digitaliseringen för kliniken. Du kan välja totalentreprenad från start eller styra engagemangsnivån kvartal till kvartal successivt vilket passade mig som suttit fast tidigare i långa, mindre lönsamma kontrakt. Vi tuffar på med dominans i mitt närområde och erhåller respektabel ROI trots vårt svåraste år hittills med pandemin.

Logo Tvättkillarna
Peter BakkumTvättkillarna AB

Tecknade en provperiod om 3 månader för vi var osäkra och tveksamma då vi tidigare suttit i långa kontrakt utan att riktigt veta vad vi fått tillbaka. Nu har vi stenkoll på den digitala portföljen och har dessutom givit dom nästan dubbelt så många timmar att arbeta med varje månad jämfört med starten av samarbetet. Vi på Tvättkillarna gör vårt bästa år hittils trots pandemin. Win-win är något som vurmas här!

Logo - Golv & mattvaruhuset
Manne StrömGolv & Mattvaruhuset AB

Vi kan varmt rekommendera JF Consulting! Dom har vad som krävs för att skapa goda och givande samarbeten under lång tid framöver. Den bättre investeringen vi gjort tillsammans med konkreta förändringar inne i butiken. Vi ser en markant ökning på försäljningen samt att vårt varumärke numera når ut på ett helt annat vis än tidigare. Vi är inget annat än nöjda!

Åsa Nilsson - Götabergshälsan
Logo Götabergshälsan
Åsa NilssonGötabergshälsan

När vi kom till JF Consulting och sade att vi vill synas med en helt nystartad läkarklinik mitt i centralaste delen av Göteborg så höll Christoffer på att gå i taket. JF valde att åta sig uppdraget efter en tids planering, trots extrem konkurrens. Vi gick från att vara i princip helt osynliga med vår hemsida till strax över 95000 unika, relevanta & Köpstarka besökare på 9 månader, med bra konverteringsfrekvens och givetvis hög ranking på våra sökord med tillhörande reveny. Hatten av för dessa killar!

Lars Norberg - Kungsbacka Skylt & Dekor
Logo Kungsbacka Skylt & Dekor
Lars NorbergKungsbacka Skylt & Dekor

Kan inte vara annant än nöjd med JF Consulting AB och rekommenderar dem varmt till alla företagare som behöver få fart på sina digitala delar. JF Consulting har hjälpt oss med Sociala medier men framför allt så syns vi högt upp med våra sökord på Google vilket är av högsta vikt för oss!

Logo - Götabergshälsan

Logo Cotex Tak

Logo Tvättkillarna

Logo Golv & Mattvaruhuset

Logo Kungsbacka Skylt & Dekor

Logo Ahlms Måleri
Logo Henrikssons Stenhuggeri

Logo - Ventgubben

Logo - KBT Coachen
Logo - Nexo AB