Referenser

En handfull referenser som anlitat oss för diverse uppdrag. Från Mediarådgivning, Print & Copy, Webbutveckling, Sociala medier, Google Ads till sökmotoroptimering.

Logo Truckreparatören
Lotta FixeliusTruckreparatören AB

Vi är supernöjda med JF Consulting och deras arbete. Vi ställer mycket höga krav och ville synas HÖGT på Google i Sverige, dessutom med konverteringskrav. Vi ligger på topplaceringar på våra sökord på Google nu med en imponerande konverteringsfrekvens. Christoffer har ett grymt driv och engagemang och är noga med detaljer. Han använder de senaste verktygen för Digital Marknadsföring och brinner för det han gör. Jag kan varmt rekommendera att jobba med grabbarna på JF!

Göran Haby - Smycketorgets Tandvård

I över 10 år har jag låtit Christoffer sköta mina digitala tjänster och den övergripande digitaliseringen för kliniken. Du kan välja totalentreprenad från start eller styra engagemangsnivån kvartal till kvartal successivt vilket passade mig som suttit fast tidigare i långa, mindre lönsamma kontrakt. Vi tuffar på med dominans i mitt närområde och erhåller respektabel ROI trots vårt svåraste år hittills med pandemin.

Logo Tvättkillarna
Peter BakkumTvättkillarna AB

Vi tecknade en provperiod om 3 månader för vi var osäkra och tveksamma då vi tidigare suttit i långa kontrakt utan att riktigt veta vad vi fått tillbaka. Nu har det snart gått 12 månader med JF Consulting och vi har dessutom givit dom nästan dubbelt så många timmar att arbeta med varje månad jämfört mot starten av samarbetet. Win-win är något som vurmas här!

Logo - Golv & mattvaruhuset
Manne StrömGolv & Mattvaruhuset AB

Vi kan varmt rekommendera JF Consulting! Dom har vad som krävs för att skapa goda och givande samarbeten under lång tid framöver. Den bättre investeringen vi gjort tillsammans med konkreta förändringar inne i butiken. Vi ser en markant ökning på försäljningen. Vi är inget annat än nöjda!

Åsa Nilsson - Götabergshälsan
Logo Götabergshälsan
Åsa NilssonGötabergshälsan

När vi kom till JF Consulting och sade att vi vill synas med en helt nystartad läkarklinik mitt i centralaste delen av Göteborg så höll Christoffer på att få dåndimpen. JF valde att åta sig uppdraget ändå trots extrem konkurrens för utmaningens skull. Vi gick från i princip helt osynliga med vår hemsida till strax över 95000 unika besökare på 9 månader, med bra konverteringsfrekvens och givetvis hög ranking på våra sökord med tillhörande reveny. Hatten av för dessa killar!

Lars Norberg - Kungsbacka Skylt & Dekor
Logo Kungsbacka Skylt & Dekor
Lars NorbergKungsbacka SKylt & Dekor

Kan inte vara annant än nöjd med JF Consulting AB och rekommenderar dem varmt till alla företagare som behöver få fart på sina digitala delar. JF Consulting har hjälpt oss med Sociala medier men framför allt så syns vi högt upp med våra sökord på Google vilket är av högsta vikt för oss!

Logo - Götabergshälsan

Logo Cotex Tak

Logo Tvättkillarna

Logo Golv & Mattvaruhuset

Logo Kungsbacka Skylt & Dekor

Logo Ahlms Måleri
Logo Henrikssons Stenhuggeri
Logo - Ventgubben
Logo - KBT Coachen
Logo - Nexo AB