Referenscase

En handfull klienter som anlitat oss för diverse uppdrag att stärka varumärket online. Nöjda uppdragsgivare är grundbulten i verksamheten!

Logo Truckreparatören
Lotta FixeliusTruckreparatören AB

Supernöjda med JF Consulting och deras arbete. Vi ställer mycket höga krav och ville synas HÖGT på Google i Sverige, dessutom med konverteringskrav. Vi ligger numera etta med flertalet sökord på Google i hela Sverige, men även i Europa organiskt med språkval: Svenska & Engelska. Vi erhåller också en konverteringsratio på 46%Christoffer har ett grymt driv och engagemang samt är noga med detaljer. Han använder de senaste verktygen för Digital Marknadsföring och brinner för det han gör. Jag kan varmt rekommendera att jobba med JF!

Allabolag

Göran Haby - Smycketorgets Tandvård
Logo Truckreparatören

I över 12 år har jag låtit Christoffer förvalta mina digitala bitar och den övergripande digitaliseringen för kliniken. Du kan välja totalentreprenad från start eller styra engagemangsnivån kvartal till kvartal successivt vilket passade mig som suttit fast tidigare i långa, mindre lönsamma kontrakt. Vi tuffar på med dominans i mitt närområde och erhåller respektabel ROI. Trots vår svåraste period hittills med pandemin gör Smycketorget sitt bästa år någonsin.

Allabolag

Logo Tvättkillarna
Peter BakkumTvättkillarna AB
Tecknade en provperiod om 3 månader för vi var osäkra och tveksamma då vi tidigare suttit i långa kontrakt utan att riktigt veta vad vi fått tillbaka. Nu har vi stenkoll på den digitala portföljen och har dessutom givit dom nästan dubbelt så många timmar att arbeta med varje månad jämfört med starten av samarbetet. Vi på Tvättkillarna gör vårt bästa år hittils trots pandemin. Win-win är något som vurmas här!

Allabolag

Logo - Golv & mattvaruhuset
Manne StrömGolv & Mattvaruhuset AB

Vi kan varmt rekommendera JF Consulting! Dom har vad som krävs för att skapa goda och givande samarbeten under lång tid framöver. Den bättre investeringen vi gjort tillsammans med konkreta förändringar inne i butiken. Vi ser en markant ökning på försäljningen samt att vårt varumärke numera når ut på ett helt annat vis än tidigare. Vi är inget annat än nöjda!

Allabolag

Åsa Nilsson - Götabergshälsan
Logo Götabergshälsan

När vi kom till JF Consulting och sade att vi vill synas med en helt nystartad privatläkarmottagning mitt i centralaste delen av Göteborg så höll Christoffer på att gå i taket. JF valde att åta sig uppdraget efter en tids planering, trots extrem konkurrens. Vi gick från att vara i princip helt osynliga med vår hemsida till strax över 95000 unika & Relevanta besökare matchat mot vår målgrupp på under 9 månader, med bra konverteringsfrekvens och givetvis hög ranking på våra sökord med tillhörande reveny. Götabergshälsan gör ett utomordentligt starkt 2021 med en omsättningsökning om 765%. Hatten av för dessa killar!

Allabolag

Lars Norberg - Kungsbacka Skylt & Dekor
Logo Kungsbacka Skylt & Dekor

Kan inte vara annat än nöjd med JFC AB och rekommenderar dem varmt till alla företagare som behöver få fart på sina digitala delar (förutom våra konkurrenter). JF Consulting har hjälpt oss med Sociala medier men framför allt så syns vi högt upp med våra sökord på Google vilket är av högsta vikt för oss!

Allabolag

Logo - Götabergshälsan

Logo Tvättkillarna

Logo Golv & Mattvaruhuset

emarketing

Logo Ahlms Måleri

Logo Henrikssons Stenhuggeri

Ventgubben

Rocket Diner

Nexo AB

Kiruna Transfers

Västsvenska Sterbhustjänst

Hälsa & Helhet

Diodexperten - Fordonsbelysning & dekaler
Stejk street food aurora tour
Kiruna Private Guides
Snapphane Truck