Sökmotoroptimering

Search Engine Optimization eller Sökmotoroptimering som det heter på Svenska är konsten som gör det möjligt att placera sig högt upp på Googles organiska sökresultat. Med en kombinerad erfarenhet om närmre 25 år så säkerställer vi kompetensen för att ständigt kunna möta, leverera och i många fall överleverera gentemot de krav och mål som våra klienter har.

Vill du veta mer? Kontakta oss redan idag eller kontakta några av våra referenser här!

SEO – Sökmotoroptimering

SEO är en naturlig biprodukt av ett gediget grundarbete. Vägen dit består dock av en hel del utmaningar som vi löser åt er, med er. Vi finns där hela vägen som ett vägledande bollplank, med resultat och relation i fokus. Vi kommer att arbeta med hemsidan som helhet. Inte bara på enskilda sökfraser, avsnitt och sökord. Det är då man får de starkaste resultaten med tillhörande ROI.

SEO kräver tid och tålamod. Det måste få ta tid. När allt klaffar blir ROI oproportionerligt stor jämfört med annan punktmarkerad marknadsföring. Vi börjar vår resa tillsammans med en site audit – hemsidesrevision.

* ROI (Return of investment)

SITE AUDIT – Hemsidesrevision

Vi börjar med en revision av er hemsida för att kunna få oss en helhetsbild på vad som kan eller behöver förbättras. Detta ger oss den informationen vi behöver för att sedan kunna ta fram en strategi med tillhörande direkta, operativa, proaktiva och/eller enbart underhållande åtgärder beroende på önskad involveringsgrad.

Ibland kan vissa element behövas justeras eller uppdateras på er befintliga hemsida för att vi skall känna oss bekväma att åta oss uppdraget. Finns det ingen befintlig hemsida kan vi även skapa en åt er.

Vår strategi är ett skräddarsytt koncept för varje uppdrag men med samma röda tråd som man kan finna i alla av våra projekt. Denna röda tråd är nyckeln till vår framgång för att kunna optimera just er närvaro online oavsett om ni sysslar med proteser, takläggning eller sjukvård. Vi leder helt enkelt fler presumtiva kunder till er!

Intresserad av att boosta er närvaro online? Kontakta oss via formuläret!