Webbdesign & Utveckling

Att bygga en hemsida kräver kunskap, tid och tålamod. Tillsammans med er gör vi en analys för att få fram mål, syfte samt design-input för hemsidan. Därefter sätter vi en strategi för utförande av strukturellt, innehållsmässigt och designmässigt arbete. I processen: webbdesign jobbar vi väldigt nära och intensivt med våra klienter för att få fram bästa möjliga webbdesign på kortast möjliga tidsfrist.

Vid önskemål tillhandahåller vi en gedigen utbildning i plattformens CMS-system så att ni har möjligheten att vara helt frigående för egen förvaltning och uppdatering av hemsidan om så önskas.

Med erfarenhet från Norrköping, Söderköping, Linköping, Borås, Nyköping, Katrineholm, Eskilstuna, Stockholm, Göteborg, Malmö, Sverige & Europa ser vi till att möta dina krav och önskemål oavsett hur enkel eller avancerad site du önskar – alla är vi olika!

Webbdesign: Rätt person på rätt plats

Genom att anlita JF Consulting säkerställer ni att kompetensen alltid finns på rätt position, vid alla tillfällen. Vi kan fokusera på vår expertis och klienten kan fokusera på kärnan i sin verksamhet.

Sidan byggs i wordpress

WordPress är världens största webbpubliceringsverktyg. Vi har erfarenhet av mängder med andra jättebra system och verktyg såsom Wix, Squarespace, Duda, Webflow men har valt WordPress som primärt verktyg för att vi skall kunna säkerställa en skottsäker drift hos våra klienter.

För E-commerce klientel erbjuds ett hav av möjligheter där Shopify, WoocommerceEcwid är starka deltagare!

Sedan hösten 2020 har JF ett priviligerat samarbete med Mixdesign i Kungsbacka som ansvarar för design, struktur och drift för diverse hemsidesprojekt. När Hans inte designar spelar han gärna padel & Innebandy, tar långa promenader i naturen eller fiskar. Men framförallt så gillar han att ständigt vässa sina kunskaper inom webbdesign! Nyfiken på Hans? Läs mer här.

Webbdesign

Ett urval av hemsideskunder

Några av våra projekt. Klicka på bilderna för att komma till hemsidorna för att se hur vi jobbar.