Google Analytics

GOOGLE ANALYTICS

Analys & Integritet är A & O i dagens dynamiska samhälle. Ovan är ett kraftfullt verktyg som möjliggör utläsning och analys av en mängd värdefull data om dina besökare. Vi hjälper dig att spåra konverteringar, tolka datan samt bygga korrekt målgrupp för din digitala marknadsföring på ett högst etiskt vis. Det är också ett essentiellt verktyg om man vill bygga upp sin remarketinglista samtidigt. Med remarketing marknadsför man sig mot tidigare besökare som varit inne på en viss sida eller app för att få dem att komma tillbaka igen. Då vi värnar om integritet så rekommenderar vi också att hålla din integritetspolicy up to date. Finns ingen sådan hjälper vi dig!

Be on top of the game med JF.

Google analytics – Realtidsoptimering

Tack vare automation kan vi erbjuda förvaltning med realtidsjusteringar beroende på hur trafikflödet och beteendet ter sig på hemsidan live i realtid. 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. 

Covid-19 har fått många att gå på knäna. Är du i en extremt konkurrensutsatt eller Covidhärjande bransch? Kontakta oss eller någon av våra referenser för realtidsoptimering.