Sökmotoroptimering – SEO

Search Engine Optimization – Sökmotoroptimering som det heter på Svenska är konsten som gör det möjligt att placera sig högt upp på Googles organiska sökresultat. Med en kombinerad erfarenhet om närmre 25 år så säkerställer vi kompetensen för att ständigt kunna möta, leverera och i de flesta fall överleverera gentemot de krav och mål som våra klienter har.

Det gäller oavsett om ni är verksamma i Norrköping, Söderköping, Linköping, Borås, Nyköping, Katrineholm, Eskilstuna, Stockholm, Göteborg, Malmö, Sverige eller Europa.

Vill du veta mer? Kontakta oss redan idag eller kontakta några av våra referenser här!

SEO – Sökmotoroptimering

SEO är en naturlig biprodukt av ett gediget grundarbete. Vägen dit består dock av en hel del utmaningar som vi löser åt er, med er. Vi finns där hela vägen som ett vägledande bollplank, med resultat och relation i fokus. Vi arbetar med hemsidan som helhet. Inte bara på enskilda sökfraser, avsnitt och sökord. Det är då man får de starkaste resultaten med tillhörande ROI.

Vi börjar med att bryta ner sökmotoroptimeringen i 3 områden.

  • ON-PAGE SEO: Fokus på content och optimering av content för ranking baserat på valda sökord. Long-tail som short-tail.
  • OFF-PAGE SEO: Fokus på att upprätta länkar som dirigeras mot hemsidan, ofta kallat ”backlinks”. Backlinks hjälper dig att bygga förtroende och auktoritet på sökmotorerna med högre ranking som härlig, naturlig biprodukt.
  • TEKNISK SEO: Fokus på sitens arkitektur. Google bryr sig lika mycket om koden på hemsidan som relevant content.

Vi är mycket stolta över vår kapacitet att upprätta relevanta, äkta & Auktoritära backlinks via vårt eget nätverk utan att blanda in 3e part eller underleverantör. Någonting som visats sig vara mycket uppskattat både för ranking, etiken samt ur ekonomisk synpunkt.

SEO kräver tid och tålamod. Det måste få ta tid. När allt klaffar blir ROI oproportionerligt stor jämfört med annan punktmarkerad marknadsföring. Vi börjar vår resa tillsammans med en site audit – hemsidesrevision.

* ROI (Return of investment)

Sökmotoroptimering
Digital marknadsföring förvaltar och övervakar

SITE AUDIT – Hemsidesrevision

Vi börjar med en revision av er hemsida med tillhörande varumärke för att kunna få oss en helhetsbild av vad som kan eller behöver förbättras. Detta ger oss den informationen vi behöver för att sedan kunna ta fram en strategi med tillhörande direkta, operativa, proaktiva och/eller enbart underhållande åtgärder beroende på önskad involveringsgrad.

Ibland kan vissa element behövas justeras eller uppdateras på er befintliga hemsida för att vi skall känna oss bekväma att åta oss uppdraget. Finns det ingen befintlig hemsida kan vi även skapa en åt er.

Vår strategi är ett skräddarsytt koncept för varje uppdrag men med samma röda tråd som man kan finna i alla av våra projekt. Denna röda tråd är nyckeln till vår framgång för att kunna optimera just er närvaro online oavsett om ni sysslar med proteser, takläggning, truckar eller sjukvård. Vi leder helt enkelt fler och hetare leads till er!

Intresserad av att boosta er närvaro online? Kontakta oss via formuläret!

* SEO services are not verified or endorsed by Google.