Sökmotormarknadsföring – SEM

Search Engine Marketing – Sökmotormarknadsföring och Sökmotoroptimering går hand i hand anser vi. Här var vi tidiga med att förstå samt ta tillvara på synergi-effekterna för att få max effektuttag med tillhörande ROI per varje insatt krona. Man behöver en bra grundplåt för att kunna marknadsföra sig kostnadseffektivt med respektabel ROI helt enkelt. Är ni är verksamma i Söderköping, Norrköping, Linköping, Nyköping, Katrineholm, Eskilstuna, Stockholm, Göteborg, Malmö, Sverige eller Europa? Hos oss är ingen konkurrens för hög!

Vill du veta mer? Kontakta oss idag eller kontakta några av våra referenser här!

SEM – Sökmotormarknadsföring

SEM är ett bra stödben till SEO men fungerar även som isolerad kanal att marknadsföra sin verksamhet med. Du får dessutom snabba, direkt mätbara resultat från dag 1. Sökmotorerna använder en blandning av budgivning och ett kvalitetsindex för att avgöra vem som visas längst upp i de sponsrade sökresultaten. Därför rekommenderar vi SEM – Sökmotormarknadsföring som stödben i våran naturliga SEO-strategi för att få bästa möjliga return per inlagd krona. More bang for the buck, Chuck!

Sökmotormarknadsföring

förvaltning av google ads

Är du frustrerad över ständigt låg ROAS (retur på lagd annons-slant) eller är i behov av fler och hetare leads? Kanske är du nybörjare och inte vet vart du skall börja? Luuugn – vi löser alltihop så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.